Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse : BONSAI KOŤÁTKA - BONSAI CATS


honza
30.01.2006 v 13:25
PS. Nikdo nikoho nikam nestrkal, ani na fotku. Nechápu, jaktože to někdo nevidí. Když jdete do kina na film, tak taky víte, že neni světová válka, nebo zeměrtřesení, nebo ufoni, nebo, že tu Harry Potter neni za rohem na King´s cross, né? Říká se tomu "triky". Všiměte si, že vždy je fotka focená přímo rovně, není ani jedna fotka ze strany, takže nevidíte, jak je danná sklenice hluboká, popřípadě, zda jde o sklenici typu "terrárium" tedy otevřenou na jedné straně. A co se týká rozpláclých obličejů, přikláněl bych se k tomu, že ta kočička skutečně "trpěla", protože na to žádný program není. Pokud máte ale doma ti měsíční dítě, buďte si jistí, že ta kočička vytrpí mnohem více, a to vidím u svých přátel!

honza
30.01.2006 v 13:19
Lidi nechci Vás děsit, ale klidně Vám udělám fotomontáž sebe ve sklenici, konec konců, dělala na to moje kamarádka na umělecký filmařský škole seminárku "člověk teče z kohoutku" a vypadalo to s použitím obyčejného photoshopu 100% věrohodně:-) Navíc odkazy na rotten.com a http://www.cruel.com/sub/bonsai.shtml vypovídají za vše.
A pro ty z Vám, co pořád nechápou že to je "sranda" a mají tu rasistický keci, mám vysvětlení pojmu "sranda". Jestli Vám něco říkají satanisti, tak právě jste narazili na jejich smysl pro humor:-D a oni se ohromě baví. Nechápu, jak někdo může v dnešní době něčemu takovému věřit... no lidi jsou různí...

Beebie
26.01.2006 v 15:07
Tak nad tím na co všechno lidi naletí, mi zůstává opravdu rozum stát. Jak by asi probíhalo to krmení a vyměšování trubičkou, to bych fakt chtěla vidět :-)) Měli jste někdo doma koťata nebo štěňata? Tak asi víte, o čem mluvím, jak neskutečně upatlaný je to proces :-) Čili ty krásné zdravé čisté kočičky za sklem...no šikovně se dá vyfotit ledaccos...

koksak
26.01.2006 v 14:46
Kdo si ty stránky alespoň trochu pročet(a není úplný debil), tak musí uznat, že to je blbost. Zvlášť, když je tam odkaz na rotten.com :-)).

Slonař
26.01.2006 v 14:39
Reakce na příspěvek "jany":
Trochu problémy s pravopisem, ale je možný, že jsi to ještě ve škole nebrala. Trochu víc mě dostává tvoje kritika "šikmovokejch" - zkus popřemýšlet, co všechno kdy udělali bílí lidé, koukni se do zrcadla a řekni si "bílej jako bílej" a pak si jdi rovnou skočit z mostu, protože podle tvojí logiky máš na svědomí koncentráky, Indiány, mraky válek a plundrování přírody v kalibru, proti kterýmu by případný cpaní koťátek do sklenic (jako že je to blbost) byla srandička pro batolátka. Já myslim, že Bonsai Kitten není ani tak sranda, jako spíš výbornej experiment, kterej vytáhne na světlo takový zapšklý milovníky rychlejch řešení a soudů, jako jsi ty. Já například vzal tuhle slůně, dal jsem ho do krabičky od sirek a nechal mu koukat jenom chobot. Ten teď roste a roste. Až doroste, tak toho slona pustim a jsem zvědavej, jak ten třícentimetrovej slon utáhne normální chobot!!! CHÁÁÁ

Bronwyn
25.01.2006 v 13:28
Spadl mi kámen ze srdce, když jsem si tady ověřovala, zda se nejedná o hoax. Přelouskala jsem reakci redaktora, ale musím připustit, určité pochybnosti, zda se toto neděje, stále mám...... nicméně díky za tyhle stránky!!!!!

Vlasta
24.01.2006 v 20:31
Moje 13-ti letá dcera tomu uvěřila a s ní i celá třída. Několik holek přestalo jíst maso, atd...

Lucík
24.01.2006 v 16:58
Tak se taky připojuju do síně hlouposti. Naletěla jsem částečně...uvěřila jsem tomu ale tyhle emailu pošli to x. lidem už nebaštím a nepřeposílám to dál....Taky zbožňuju čičinky...tohle je vážně sprosťárna...Je vidět, že se ten člověk asi hodně nudí, když má čas vymýšlet takové kraviny...

Janinka
24.01.2006 v 16:40
Hele.. je to hrozny.. horzny.. ale ty stranky sou jen sranda.. ale jinak sem proti tyhle ,,srande"

Martin
19.01.2006 v 17:06
Jano neblázni! Tohle je xenofobie nejvyššího kalibru, to snad ani nemůžeš myslet vážně!!!

(Ale nejvíc mě stejně pobavila ta "vyjádření vědců": Že prý chování domácích mazlíčků vede ke schizofrenii, maniodepresivní psychóze a může trvale poškodit mozek!!! To je neuvěřitelné, co lidi všechno nevymyslí...)

jana
18.01.2006 v 21:13
myslim, že je to pravda, je tam i obrázek, jak si udělat s kočky rámeček na fotku. Je tam i vyfocenej postup s kočičí kůží. A ty šikmovoký jsou schopný všeho. Kvůli nim se zabíjej nosorožci, oni masakrujou delfíny, střihaj hadům hlavy atd. čínan jako Japonec, je to stejný. Viděla jsem to na videu.

lena
18.01.2006 v 18:26
Lidi neblněte, víte, jak by ty kočky vypadaly, kdyby fakt byly zavřený ve sklenici? Je to kravina. Někdo vyfotí pár chlupů priplácnutých na sklo a všichni jsou z toho hotvý. Souhlasím s názorem Vlčice z 13.01. v 14:53, má to hlavu a patu.

Karel
18.01.2006 v 18:21
Vrbinku ty jsi fakt děsnejnej d@&#l, k@#@T ...
Nedivím se, že Kasperký kdysi prohlašoval, že na internet by se měl dělat řidičát. Tobě a dalším podobnejm by ho pak ani neměli dávat a hlavně ani k počítači nepouštět!!!
Ono nestačí, že pár naivek na tuhle kravinu naletí, ale takovej h...l je v tom ještě podporuje. Pak se nemá po internetu šířit tolik blbostí.
Přeju ti pěkně zavalenou schránku spamem a dlašíma kravinama!

Vrbinek
18.01.2006 v 12:50
Cauvec lidi, chtel jsem vam jenom sdelit, ze to s tema BONSAI KOTATKAMA je fakt pravda!!!Kdybych to nevidel na vlastni oci, taky bych tomu neveril...A cinani jsou hovada a vymysli vsechno mozne...

Marc
17.01.2006 v 09:15
Pořád se pozastavuju nad tím, co fšechno se může zdát lidem směšné...opravdu zvrhlosti se meze nekladou. Odkaz na tyhle "koťátka" sem poslala fšem svým známým jen s myšlenkou toho že lidská stupidita je opravdu bezmezná!!!

Ajka
17.01.2006 v 07:47
To, co jsem tam viděla mi trhá srdce. Miluju kočičky a toho, co tohle provádí bych taky strčila do nějaký těsný nádoby, aby si na vlastní kůži vyzkoušel, jak asi musí bejt těm bezbranným kočičkám

Lenyčta
16.01.2006 v 17:26
Hm,bezva další dobrej důkaz toho jak je lidstvo stupidní.Ať se vraždí a týraj mezi sebou,ale ty zvířata za to nemůžou.A hlavně i kdyby to byla ,,sranda" tak na tom nevidim fakt nic vtipnýho...

Honza
14.01.2006 v 16:39
TO misa: "docela by me zajmalo jak se na to přišlo,že to je vtip?"

Vždyť je všechno popsaný v těch odkazech dole, stačí ty odkazy prokliknout a přečíst!
Mimochodem - toho chlapika uz taky nacpali do sklenice http://www.cruel.com/sub/bonsai.shtml
Ted zas budou protestovat ochránci lidských práv :-)))))))

misa
13.01.2006 v 20:08
docela by me zajmalo jak se na to přišlo,že to je vtip? doufám že to fakt vtip je jinak bych toho člověka podřízla protože kočky nadevše miluju nebo by se měl jít taky nechat nacpat do pet-flašky debil jeden smrt by zasloužil

Vlcice
13.01.2006 v 15:12
Ale myslím, že nejde ani o fotomontáž. Všimněte si, že je vždy kočka zabraná jen z jedné strany. Stačí tedy kus skla přimáčknout na kočku a vyfotit, takže to vypadá, jako by byla ve sklenici. Bohužel některá koťata a hodně mazlivé kočky si se sebou nechají dělat opravdu všechno, takže si myslím, že tohle není problém.

Vlcice
13.01.2006 v 14:54
A proč to dělá? Protože je to debil, který nemá rád zvířata a tak si tropí z milovníků zvířat žerty. Bohužel se mu to dost úspěšně daří.

Vlcice
13.01.2006 v 14:53
Jasně, že to není pravda.
Tahle zpráva je už hodně stará. Už je to víc jak 5 let, kdy tahle zpráva byla v nějakých novinách a mám pocit (ale nejsem si jistá), že to běželo i ve zprávách v TV. V těch novinách byla podobná fotka. Tehdy jsem taky naletěla a věřila jsem tomu. Že prý je to v Japonsku nová zvrhlá móda. Dnes nechápu, jak jsem mohla takhle naletět.
Tehdy mne vůbec nenapdalo, zamyslet se trochu nad tím.
Když se podíváte na ty fotky, tak je ve sklenici krásná zdravá kočka se zdravou a lesklou srstí. Jenže kdyby to kotě bylo ve sklenici déle, tak takhle vypadat nebude. I kdyby bylo krmeno injekční stříkačkou, mělo odváděno hadičkou výkaly a moč a mělo přiváděno vzduch, tak bude vypadat po pár dnech podstatně jinak. Bude mít po celé těle proleženiny (tzv. dekupity). Ty vznikají u nemocných trvale ležících pacientů, pokud dlouho leží na jednom místě a neobrací se. Tkáň začne mokvat, černat a odumírat. Nehledě na to, že z každého živého tvora se odpařuje voda, která se na skle sráží. Sklenice by se časem zamlžila a kotě by z důvodů vysoké vlhkosti začalo zaživa plesnivět.
Je jasné, že jde o dost drsný vtip, kdy někdo dočasně narval kočku do sklenice a vyfotil. Ale nepochybuju, že v některých případech jde i o zdařilou fotomontáž.

Ála
12.01.2006 v 09:52
Ahojte, tak rozlouskne už konečně někdo, jestli je to pravda nebo ne??? Když ne, proč by to někdo dělal? Když jo, proč to někdo dělá???

Jiřina Baláková
12.01.2006 v 09:33
No tak jsem naletěla, no! Jsem milovnice koček a pěkně mě to zasáhlo. Poslala jsem zprávu všem svým známým. Takže už tyhle varovné a srdcervoucí dopisy už neakceptuji a nebudu je posílat dál. Připadám si jako blbec. Fakt. Ahoj, spolutrpitelé! Jiřina

julka
12.01.2006 v 09:24
Stále mi nedochází co to má být?Vtip?Zajímavost?Skutečnost?Ať je to cokoliv,je to otřesné - nesouhlasím s takovým jednáním.Protestuji!!!!!!!!!!

jardapa
11.01.2006 v 22:06
Prosím vás - snad tomu nevěříte. Stačí navštívit uvedenou stránku a otevřít guestbook. Tam jsou samochvalné příspěvky a poslední je někdy z ledna 2001. Já osobně jsem schoipen vytvořit fotku krávy Milky v zavařeninové sklenici, ale hovadinami se nezabývám. http://www.hoax.cz/img/smiles/5.gif
http://www.hoax.cz/img/smiles/5.gif

Nikoušek
11.01.2006 v 11:05
Já myslim, že i kdyby to byl vtip, a já o tom stále pochybuju - souhlasim s Vojtasem, kdyby to nebylo pravdivý, odkud sou ty fotky? - tak je to dost ubohý, páč tak jako tak by ty kočky musely do těch sklinek narvat, jen kvůli těm fotkám, hmm?? Přemýšeljte!!! A takovýhle vtip je téměř horší, než kdyby to byla pravda!! Dělat si z toho pravu!! HNUS!!!

jára
10.01.2006 v 19:14
ty stránky s kočkama sou dobrý....

eviss
10.01.2006 v 17:05
já bych se nedivila kdyby to byla pravda,lidi jsou schopní všeho. stačí se kouknout např.na stránky peta jak se provádí testy na zvířatech nebo jiný týrání....:((((

Evka
10.01.2006 v 14:15
Tak to je fakt dobrej vtip až jsem tomu skoro uveřila!

Vložit příspěvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé