Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse k tématu - Øetìzové e-maily


oto
26.11.2012 v 18:14
Preèo existuje utrpenie? Keï nás a na¹ich najbli¾¹ích postretne utrpenie, keï vidíme chorých na rakovinu, èi iné »a¾ké choroby, keï sa napríklad dozvieme o existencii nieèoho takého, ako detský hospic, èlovek je chtiac nechtiac nútený pýta» sa: Preèo nás v ¾ivote stretá utrpenie? Odkiaµ prichádza a aký má vlastne zmysel? A má vôbec nejaký zmysel? A µudia, pova¾ujúci sa za veriacich si zase kladú otázku: Je utrpenie vôbec zluèiteµné s predstavou Stvoriteµa, ktorý je Láskou? Viac sa dozviete na: http://kusvetlu.blog.cz/1211/preco-existuje-utrpenie

Ota
12.10.2012 v 21:08
Dobrý den, nìkolik dní koluje po facebooku pravdìpodobný hoax, máte dal¹í zprávy, kde to údajnì, a jestli vùbec, mìlo být? Sly¹el jsem, ¾e u Bøeclavi, dal¹í zase v Semilech, samozøejmì se stejným textem. PROSÍM ÈTÌTE A SDÍLEJTE!!!!!!!! DNES ©LY MALÉ HOLKY ZE ©KOLY KOLEM 14.00 A U SOKOLOVNY STÁLO TMAVÌ MODRÉ AUTO, ASI FORD MONDEO,VYLEZL Z NÌJ CHLAP A SNA®IL SE HOLKY DOSTAT DO AUTA!!!NA©TÌSTÍ HOLKY ZAÈALY KØIÈET A UTÍKAT A SLY©EL TO KAMILÈIN TA«KA,KTERÝ VY©EL Z DOMU.CHLAP V TEN MOMENT SKOÈIL DO AUTA A UJEL!JE TO NAHLÁ©ENÉ NA POLICAJTECH A ©KOLÁCH, DÁVEJTE SI NA DÌCKA POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!

TO: Karolína
06.08.2012 v 11:57
jedna z variant starého hoaxu: http://www.hoax.cz/hoax/kontrola-aktivniho-uctu-facebooku-retezovym-e-mailem/

Karolína
05.08.2012 v 23:37
Toto se zaèíná ¹íøit po FB: Pøeposílám nìco o èem si nejsem zcela jistá jestli to není nìjaká blbost, ale poslalo mi to víc lidí, tak¾e: pøeètìte si to nebo budete vymazán z FB (øekli to i ve zprávách). Stvoøitel Facebooku Mark Zucher øekl: \"FB je plný u¾ivatelé. Více lidí si stì¾ovali, ¾e Facebook je poslední dobou velmi pomalu. Dùvodem je, ¾e mnoho u¾ivatelù není aktivních . tuto zprávu v pøí¹tích dnech poslu v¹em, aby zjistili kdo je a kdo není aktivny.Ak si aktivní posli tuto spravu alespon 15 lidem. Ty z Vas který tuto zprávu nepreposlu do 2 týdnù automaticky vyma¾e z FB, aby vytvoøili nová místa a zrychlily FB.

Franti¹ek
20.06.2012 v 06:40
Blbost a navíc je to v databázi hoaxù http://www.hoax.cz/hoax/volby-2010---neplatne-hlasy/

sykorka
19.06.2012 v 23:00
Mám dotaz, pøi¹ev mi mail a vypadá jako hoax. Pøedmìt:Jak volit,kdy¾ nevím koho???? Datum: 27.4.2012 21:51:36 ZAJÍMAVÉ.......... Pøedmìt: Jak volit,kdy¾ nevím koho???? Je to trochu zlomyslné, ale nápad je to zajímavý a stál by za realizaci. Asi by èumìli, o kolik penìz jsme je pøipravili zase my. Je to jako velmi elegantní øe¹eni !!!! Pokud nechcete jít volit, tak si pøeètìte, co máte udìlat aby to mìlo smysl. Tady to je : Tip jak volit, pro lidi, kteøí chtìjí zmìnu: Místo pasivního - nikam nejdu - je potøeba jít k volbám a odevzdat NEPLATNÝ HLAS !!! Nejjednodu¹¹í - prázdnou obálku !!!!!!!!!!!!! Tato varianta není nikde prezentovaná, proto¾e pro strany to znamená nulovou platbu za daný volièùv hlas. Jinak strana, která dostane urèité minimální procento hlasù, obdr¾í za ka¾dý hlas konkrétní finanèní èástku ze státního rozpoètu. A tady zpozornìte: Hlasy volièù, kteøí k volbám ne¹li, se rozpoèítají, a i za tyto hlasy strany peníze dostanou! Výjimku tvoøí jen NEPLATNÉ HLASY. Za tyto hlasy nedostanou strany ** * N I C ***** Toto je jediné øe¹eni, které politiky VELMI BOLÍ !!! ... r o z e ¹ l e t e toto dál .....

Patris
14.05.2012 v 08:36
Tohle mi pøi¹lo vèera, nezdá se mi ¾e by nìkdo hledal svou holèièku rozesíláním takového e-mailu, u¾ by to dávno bylo v TV, ne?: \"Pomozte najít nezletilou Claire Uzunoglu, nar. 18. 2. 2010, která byla odvezena svou matkou na neznámé místo. Okresní soud pro Prahu východ rozhodl dne 9. 1. 2012 o úpravì pomìrù nezletilé Claire tak, ¾e dcera bude ka¾dý lichý týden trávit u otce a ka¾dý sudý týden s matkou. Rozhodnutí o støídavé péèi bylo potvrzeno i Krajským soudem v Praze a je pravomocné. Matka nezletilé Claire v¹ak rozhodnutí soudu odmítla respektovat a od poèátku jeho vykonatelnosti svévolnì zmaøila ve¹keré soudem naøízené styky. Své chování nezmìnila ani poté, co byla soudem vyzvána k dobrovolnému plnìní a následnì jí byla soudem udìlena pokuta 5.000,- Kè. Naopak, matka nezletilou Claire odvezla na neznámé místo. Otec nevidìl své dítì ji¾ 4 mìsíce a stejnì dlouhou dobu nemá o dceøi vùbec ¾ádné zprávy. Otec dítìte se tímto obrací na veøejnost se ¾ádostí o pomoc. Nezletilá Claire Uzunoglu je vysoká cca 90 cm, má krat¹í, svìtle ka¹tanové vlasy, modré oèi (viz fotografie stará asi 6 mìsícù). Pohybuje se ve spoleènosti své matky, Moniky Uzunoglu, 35 let, støední postavy, vysoká cca 170 cm a má blond vlasy. V minulosti byly spatøeny v Mladé Boleslavi, v Mnichovo Hradi¹ti a okolí a v Mariánských Lázních. Upozornìní: Matka nezletilé by mohla být ozbrojena, proto se nepokou¹ejte ji zadr¾et ani jiným zpùsobem navazovat kontakt. V minulosti vyhro¾ovala zabitím sebe i dítìte a v krizové situaci by se mohla chovat nepøedvídatelnì. Informace o tom, kde se nezletilá Claire Uzunoglu nachází, prosím sdìlte na tel. èíslo: 777 666 666, e-mail: yekta@uzunoglu.info, pøípadnì se obra»te na nejbli¾¹í slu¾ebnu Policie ÈR.\"

Helena
17.02.2012 v 20:19
Dostala jsem mail, jeho¾ obsah se dost podobá hoaxu o rozbitých vejcích na skle auta pøi couvání z místa parkování. Tentokrát jde o papír, který vám nìkdo pøilepí na sklo, aby vás pøimìl vystoupit a pak odjel va¹ím autem i s vìcmi, které v autì máte. Pøedpokládám, ¾e se také jedná o hoax.

cudo
12.01.2012 v 19:50
vie mi niekto poradi» , èi je WAZZUB ... HOAX èi nie?

Lucie
08.12.2011 v 12:58
Zaèíná se rozesílat email, ¾e se v¹ichni slu¹ní a zároveò na¹tvaní lidé na souèasnou politiku vlády sejdou 3.3.2012 ve v¹ech krajích. Doufám, ¾e to není le¾ a skuteènì to lidi dotáhnou do konce!

Lucka
07.12.2011 v 13:26
U¾ jsem asi 3x v nedávné dobì èetla (na FB, v mailech) varování, které typicky zavání hoaxem, ale v databázi jsem ho nena¹la: \"...chudinky nasi cerni spoluobcane vse musi dostat a my se mame jako prasata v zite ze......,ale POZOR na svoje uctenky od nakupu berte si je a vyhazovat az doma.Tyhle nase chudinky,jak jim vsem ublizujeme, si vyhlidly jednu pani v obchode,ktera si udelala velky nakup a nevzala si uctenku nebo ji zahodila presne nevim a jela na parkoviste si dat nakup do auta,ty zmetkove se na ni vrhli s uctenkou,at jim da jejich nakup, ktery si zaplatili,ze jim ho sebrala....pani v soku,jeste na ni zavolali policii a ti samozdrejme pani nakup za 1800kc sebrali a dali to cikanum,protoze meli ucrtenku a tim padem byl nakup jejich to je co?Jsem neverila co uz si dovoli a vse jim projde,jako se vsim ostatnim:((((\"

Zira-
02.11.2011 v 11:08
Dnes mi pøi¹lo varování o rozesílání roztomilého spoøièe v obrazovky v podobì ¾áby Budweiser, pokud ji stáhnu, spadne mi pevný disk, nìkdo z Internetu získá moji pøezdívku a heslo a pøijdu o v¹echno. Tato informace o novém nebezpeèném viru byla oznámena vèera od Microsoftu. Pøedpokládám, ¾e je to HOAX, ale v databázi jsem ho nena¹la, tak posílám sem.

Ev
19.10.2011 v 14:28
Tohle se objevuje v mailech u¾ del¹í dobu, kupodivu to nikde tady na hoaxu nenacházím. ok v lékárnì, INFORMUJ V©ECHNY!!!!!! Do minulého týdne jsem to netu¹il, ale romové nemusí platit za léky. Byl jsem v lékárnì koupit dìtem kapky na ka¹el a do nosu atd. Pøede mnou byla men¹ina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky, ... lékárnice ho potvrdila a ode¹li. Ptal jsem se, co to bylo a ona mi sdìlila, ¾e jsou sociálnì slabí, tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 500,- Kè a na¹tvani ¹el domù. Pracuji, platím SP, ZP, danì - a to v¹echno na nì a jim podobným. PROSÍM,SDÍLEJTE TO DÁL, S TÍM U® SE MUSÍ NÌCO UDÌLAT!!!!!! >>> Mìlo by se to sem pøidat. Ostatnì se k tomu vyjádøili i http://www.praha1.cz/cps/ptejte-se-4405.html

Tomá¹i
17.08.2011 v 13:42
staèí zadat do vyhledávání: pete_ivan@hotmail.com a výsledek má¹ hned a nemusí¹ se nikoho ptát.

tomá¹
16.08.2011 v 08:25
Prosím Vás a co tohle? pøi¹lo mi to u¾ po nìkolikáté! DÙLE®ITÉ VAROVÁNÍ! OPRAVDU SI TO PØEÈTI NEBO MÁ© PO PC A TVÍ ZNÁMÍ TAKY! Nepøijímejte nic od kontaktu pete_ivan@hotmail.com a ani video o Bushovi, je to hacker, zformátuje poèítaè a znièí i heslo k Va¹í elektronické po¹tì. Pozor, pokud ho Va¹e kontakty pøijmou, tak ho dostanete i Vy, tak¾e jim po¹lete rychle zprávu – je dùle¾ité poslat toto oznámení v¹em!!! Va¹im pøátelùm, rodinì, spolupracovníkùm,..... V nejbli¾¹ích dnech si musíte dát pozor neotvírat ¾ádnou zprávu, která bude mít pøílohu s názvem: Pozvánka (invito, invitation) nezávisle na tom, od koho ta zpráva bude. Je to virus, který znièí celý harddisk. Tento virus pøijde od známé osoby, kterou máte mezi kontakty. Proto musíte upozornit v¹echny o tomto nebezpeèí. Je lep¹í dostat tuto zprávu 25 krát, ne¾ dostat virus a otevøít ho. Pokud byste pøece dostali po¹tu od pøítele s pøílohou: pozvánka, neotvírejte ji a vypnìte ihned poèítaè. Jde o nejhor¹í virus ohlá¹ený CNN. Tento nový virus byl objeven teprve nyní a Microsoftem byl klasifikován jako nejdestruktivnìj¹í virus v¹ech dob. Tento virus byl objeven vèera spoleèností McAfee a neexistuje proti nìmu zatím ¾ádná antivirová ochrana. Tento virus jednodu¹e znièí Nulový sektor harddisku, ve kterém jsou zachovány vitální informace jeho funkcí.

niki
22.07.2011 v 15:25
Tohle mi pøi¹lo na zaèátku èervence a myslím si, ¾e je to hoax. Je toho 5 stránek A4 a takhle to zaèíná... Taky jse to u¾ nìkdo dostal? _______________________ 6. èervna 2011 Vynoøují se lékaøské soudní dùkazy o bioin¾enýrském pùvodu superbaktérie E.coli Zdroj: http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html Vynoøují se lékaøské soudní dùkazy, ¾e evropská superbakterie E. coli byla vyrobena bioin¾enýrsky, aby zabíjela lidi 6. èervna 2011, Mike Adams Pøeklad: OrgoNet Hra s obviòováním zeleniny nadále pokraèuje v celé EU, kde superodolný kmen e. coli postihuje pacienty a plní nemocnice v Nìmecku, ale naprosto nikdo nemluví o tom, jakým kouzlem se e. coli mohla stát odolnou vùèi osmi rùzným tøídám antibiotk a pak se náhle objevit v potravinách... ::::::::::::::::::::::::::::::::::

kocourka
08.06.2011 v 22:47
Ach jo, zase jeden rozesílací mail. Sice jsem to tentokrát dostala ve zprávì na FB. Tuto ti nieco posielam.Ked prave zacinas citat toto,neprestavaj,lebo sa ti stane nieco zle.Volamsa Damisy,mam 7 rokov,mam blond vlasy a hrozne oci.Nemam nos,usi a som mrtva.Ked toto neposmles 15 ludom,zjavim sa dnes vecer pri tvojej posteli s nozom a zabijem ta.Toto nie je vtip!Nieco dobre sa ti stane v 15:22-niekto ti zavola alebo k tebe prehovori a povie:MILUJEM TA!!!NEPORUS TO....Prepac,ze ti to posielam...Posielam ti to zo strachu.Nie je to o mne..Tato sprava pochadza z Venezuely..Bola poslana aby zmenila tvoj zivot a urobila ta stastnejsim.Posli tuto spravu 20 ludom do 96 hodin.Zmeny sa dockas do 5 dni.Alena Kovarikova poslala tuto spravu 22 ludom a v loterii vyhrala automobil.Erik Prazak,ktory tejto sprave neuveril,dostal do 5 dni rakovinu. NEPOSIELAJ SPä«, neplatí to!!! 

Miroslav
29.03.2011 v 18:30
Je dobré vìdìt! Volnì z francouz¹tiny. Na francouzském programu 20/20 probìhla diskuze ohlednì pneumatik ... Pro mne bylo novinkou, ¾e pneumatiky mají èasovou ¾ivotnost, po informaci, ¾e nìkolik lidí údajnì zemøelo kvùli pøíli¹ starým pneumatikám, které v¹ak byly NEPOU®ITÉ! Jen pøíli¹ staré ji¾ pøi nákupu! Ta ironie! Ètete správnì. Pøíli¹ staré v dobì nákupu. Vysvìtlení: Mìli byste vìdìt, ¾e guma ztvrdne a zhor¹uje èasem své vlastnosti. Je CHYBA se domnívat, ¾e v obchodì koupíte kvalitní výrobek! Zpráva ukazuje, ¾e nìkteøí prodejci (i obchodní domy), které prodávají pneumatiky jsou nezodpovìdní, proto¾e ukládají neprodané sezónní zbo¾í na dlouho do skladu. Ale jak si zajistit dobrou a bezpeènou jízdu na gumách? Zdá se, ¾e je to snadné ... Ètìte dál! Vskutku, existuje zpùsob, jak urèit stáøí pneumatiky. Podívejte se na pneumatiky, tam je jméno výrobce, velikost a dal¹í detaily, s kterými jste ji¾ byli obeznámeni døíve. Ale na konci tìchto informací, objevíte dal¹í písmena nebo èísla, která mají strategický význam pro prevenci. Zde je ilustrace a zásadní vysvìtlení: 237 znamená - vyrobeno 23. týden roku 1997 463 znamená - vyrobeno 46. týden roku 1993, 1402 znamená - vyrobeno 14. týden roku 2002 5107 znamená - vyrobeno 51. týden roku 2007, atd.. Tak¾e mù¾ete vìøit, ¾e jste si koupili novì vyrobené a bezpeèné pneumatiky, ale je mo¾né, ¾e pneumatiky na va¹em voze jsou skuteènì nebezpeèné. Pokud jsou pokroèilého vìku, tak pøedstavují potenciálnì záva¾né riziko. Pøi jízdì mù¾e pneumatika zhor¹it, adhezi ... ... a v krizové situaci jste nebezpeèní sobì i ostatním. Pamatujte, ¾e pneumatiky by nikdy nemìly být star¹í ne¾ 6 let, (dle programu 20/20). Pøekvapilo vás to? Bojíte se o své bezpeèí? Tak pou¾ijte na¹i informaci prakticky, prosím! A buïte opatrní, ne¾ si koupíte «nové» pneumatiky .....

Jára
08.03.2011 v 18:41
Pro \"Martin Køí¾\" kdy¾ zadá¾ do rychlého vyhledávání - pete_ivan@hotmail.com - jistì ti to najde hoax v databázi: http://www.hoax.cz/hoax/invitation---pete_ivan@hotmailcom/

Martin Køí¾
08.03.2011 v 18:35
Dnes se mi v emailech objevilo tohle:DÙLE®ITÉ VAROVÁNÍ OPRAVDU SI TO PØEÈTI NEBO MÁ© PO PC A TVÝ ZNÁMÍ TAKY Nepøijímejte nic od kontaktu pete_ivan@hotmail.com a ani video o Bushovi, je to hacker, zformátuje poèítaè a znièí i heslo k Va¹í elektronické po¹tì. Pozor, pokud ho Va¹e kontakty pøijmou, tak ho dostanete i Vy, tak¾e jim po¹lete rychle zprávu – je dùle¾ité poslat toto oznámení v¹em!!! Va¹im pøátelùm, rodinì spolupracovníkùm, ..... V nejbli¾¹ích dnech si musíte dát pozor neotvírat ¾ádnou zprávu, která bude mít pøílohu s názvem : Pozvánka (invito, invitation) nezávisle na tom, od koho ta zpráva bude. Je to virus, který znièí celý harddisk!!! Tento virus pøijde od známé osoby, kterou máte mezi kontakty. Proto musíte upozornit v¹echny na toto nebezpeèí. Je lep¹í dostat tuto zprávu 25 krát, ne¾ dostat virus a otevøít ho. Pokud byste pøece jen dostali po¹tu od pøítele s pøílohou : pozvánka, neotvírejte ji a vypnìte ihned poèítaè. Jde o nejhor¹í virus ohlá¹ený CNN. Tento nový virus byl objeven teprve nyní a Microsoftem byl klasifikován jako nejdestruktivnìj¹í virus v¹ech dob. Tento virus byl objeven vèera spoleèností McAfee a neexistuje proti nìmu zatím ¾ádná antivirová ochrana. Tento virus jednodu¹e znièí Nulový sektor harddisku, ve kterém jsou zachovány vitální informace jeho funkcí.

Morak
06.01.2011 v 08:33
Mnì to taky pøi¹lo u¾ nìkolikrát. No a co http://www.hoax.cz/hoax/nevolejte-09-9090--90-nebo-09/

Dzanaki
05.01.2011 v 15:37
Tohle mi pøi¹lo zajímalo by mì jestli je to HOAX ci ne?Dìkuji PRO MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONÙ Následující informaci berte zcela vá¾nì (ovìøeno na PÈR), tøeba nìkomu zachrání úèet za telefon. Jde o to ¾e Vám nìkdo zavolá na mobil a pøedstaví se jako \" PROVIDER\" Vodafone, T-Mobile nebo Eurotel a pak Vás po¾ádá o vy»ukání kódu 09 a vysvìtlí, ¾e jde o ovìøení správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostøedky, díky kterým spolu se zadaným kódem pøeètou Va¹i SIM kartu a pak si vytvoøí její kopii s Va¹ím èíslem a ve¹kerá jejich volání budete mít v úètu vy. Souèasnì se objevuje i vir, který znièí SIM kartu a po¹kodí telefon. Tento vir poznáte tak, ¾e se Vám jako pøíchozí hovor zobrazí na displeji \"A\", \"C\" nebo \"E\". Rada zní hovory nezvedat a v pøípadì, ¾e Vás nìkdo po¾ádá o zadání kódu, okam¾itì zavìsit. Proto¾e se podvody zaèaly praktikovat ve velkém mìøítku, pøedejte sdìlení co nejvíce lidem.

Uhlik
23.12.2010 v 22:47
Zachytil jsem prispevek ze skype uctu meho znameho: \"Dobry den, mili uzivatelia Skype, vzhladom na extremne velky pocet ucastnikov pre Skype, teraz pocitat 800 milionov, nas server ma vazne problemy. Teraz zacala kampan s cielom odstranit nepouzivane Skype ucty. Poslat tuto spravu aspon 15 ich ucastnikov, ktori su on-line, aby nam ukazal, ze ste aktivny uzivatel Skype. Ak tak urobite do 2 dni vam bude oznaceny ako neaktivne uzivatela Skype a vasho uctu budu zmrazene na dobu neurcitu.— PaulWalker, Dnes 19:42\" zrejme nekdo vyuziva soucasnych vypadku skype, prekladadel neznamy

Filip
17.11.2010 v 11:51
Více o pøedvolbì 905 na serveru iDnes: http://mobil.idnes.cz/sekunda-hovoru-vas-ted-muze-stat-az-990-korun-pozor-na-predvolbu-905-phs-/mob_operatori.asp?c=A101019_121437_mob_operatori_mer

Jarmila
16.11.2010 v 21:20
Dnes mi pøi¹el mail s upozornìnínm na pøedèíslí 905. Údajnì firma z HK poskytující nebankovní pùjèky a odtahující pøi zpìtném volání a¾ 990 Kè za sekundu. Víte o tom nìkdo více?Díky, P.S. pro Andreu: \"dáreèek z lásky\" mi pøi¹el nìkolikrát, já tyto maily u¾ zásadnì ne¹íøím.Tìm, co mám ráda, to mù¾u sdìlit i jinak.pá.J.

Tetajane
21.07.2010 v 11:04
Dobrý den, dá se nìjak zbavit neustálých pozvánek k registraci na server Badoo? diky

Majka
16.07.2010 v 06:46
ICE - kdy¾ to bylo v èasopise Dia ¾ivot, tak jsem tomu vìøila a dala si to do mobilu, e-mailem mi to teï pøi¹lo té¾, ale je to zpochybnìno, zamítnuto, nedoporuèeno... hmmm - tak¾e u¾ opravdu není èemu vìøit - je¹tì, ¾e se toho nedo¾ila moje maminka, ale co moje dcery? Zaèínají mi ty l¾e, nesmysly, chytráctví, záludnosti ji¾ opravdu vadit.:-(((

cucak
15.06.2010 v 21:01
???

cucak
15.06.2010 v 21:00
ty retezove e-maily jsou pravda

Jeník
31.05.2010 v 16:47
Zdravim v¹echny, dnes sem do vzkazníku na lide.cz dostal docela zajímavé info o jedné soutì¾i poøádané Hyundai, posílám odkaz na webové stránky: http://nasesny.cz/ má to akorát jeden háèek POZOR!!! - myslím, ¾e takhle mohou získávat info o lidech co si pøejí nebo nepøejí a o èem sní - je tam toti¾ mo¾nost hlasovat u v¹ech inzerátù a mù¾e to být evidováno pod Va¹i IP adresou poèítaèe - tak¾e, nedoporuèuji klikat na V¹echno co se líbí: Takhle si Hyundai mù¾e docela dobøe dìlat psychologické profili lídí evidované pod IP adresou domácích nebo firemních poèítaèù, ani¾ by o tom lidé vìdìli a ani¾ by se tam pøímo zaregistrovali.

Vlo¾it pøíspìvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Pøíspìvky v diskusi jsou nezávislými pøíspìvky náv¹tìvníkù a ètenáøù serveru HOAX.cz a nemusí být v¾dy v souladu s názory provozovatele nebo osob pøímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemù¾e zasahovat do obsahu pøíspìvku, ale vyhrazuje si právo celý pøíspìvek odstranit, bude-li obsahovat urá¾ky, sprosté výrazy nebo pøípadnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáøe, ale za¹lete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbli¾¹ím mo¾ném termínu pøidán jako dal¹í verze hoaxu nebo jako úplnì nový hoax.

Na¹i partneøi

Týdny mediálního vzdìlávání - NA PRAVDÌ ZÁLE®Í
Projekt E-Bezpeèí
MANIPULÁTOØI.CZ
Internetem Bezpeènì
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NE©LAPE.CZ - NE©LAPE Vám poèítaè? Odvirování PC, zrychlení poèítaèe, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Náøadí, nástroje, pomùcky, no¾e, kvalitní rukavice

Podpoøte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv èeského webu

Doporuèujeme

ZvolSi INFO - Surfaøùv prùvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právì dnes
RigoloKids - kvalitní dìtské obleèení a doplòky z prémiových materiálù
Antivirové centrum
ER.cz - Pøesmìrování pro Vá¹ web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holièství, pánské kadeønictví v Tøebíèi
Vèelaøství ©paèek - kvalitní med a vèelí produkty
Jógové studio Marcel Tøebíè Havlíèkovo náb. 37
JÓGA TØEBÍÈ Jógové centrum v Tøebíèi.
Jóga s Pepou pro zaèáteèníky a pokroèilé