Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse k tématu - Øetìzové e-maily


Marie Hronsová
19.05.2010 v 22:46
Ahoj Petøe Moje kámo¹ka mi to poslala taky ten blud.Asi je to pøevzatý z bulváru OSUD kde jsem se díval na ostatní zdarma dostupné stránky pøémo podporují tyto a dal¹í podobné nesmysly. Vùbec bych tomu nevìøila a mrzí mì, ¾e Hoaxáci k tomy nedaly ¾ádné stanovisko odborníkù. Vìt¹inou tady nìco je.

Petr Kasan
19.05.2010 v 21:47
Tohle zaèíná kolovat. Má to mnoho znakù øetìzové zprávy. Tu¹íte nìkdo? ------------------------------------- Kdo by to byl øekl, ¾e se nìkdy budeme muset uèit eliminovat otravu sopeènými plyny, ¾e?! Ale zapadá to pøesnì do sebe jako ozubená koleèka... U¾ na konci pøedcházejícího týdne média informovala o \"záhadná støevní chøipce\" v Praze (a mo¾ná i jinde), prùjmech, zvracení, na nì¾ nezabíraly zádné léky (ani protiprùjmové). Víme ale, ¾e akutní otrava fluorem, který sopeèné plyny obsahují (a pøed jejich¾ pøítomnost ve vzduchu zamoøeném sopeènými plyny u¾ varovali, sami Islanïané ihned po erupci sopky), probíhá právì takto tedy prùjmy, zvracení, bolesti hlavy... Dal¹í plyny, obsa¾ené v sopeèném plynovém koktejlu, jsou slouèeninami síry a chlóru a jsou rovnì¾ silnì jedovaté, ale rovnì¾ (ve spojení s v¹udypøítomnými vodními parami) také silnì leptavé. Nejen tedy, ¾e nám asi zaènou víc reznout kovy # # # (hned pár km po nedìlním vyjetí, # # # kdy auto stálo 3 dny v proudìní západního vìtru, # # # se na autì málem zadøely brzdy a zbytek cesty (jízda na ruèní brzdu), # # # ale hlavnì mù¾eme cítit pomìrnì SILNÉ POLEPTÁNÍ SLIZNIC NOSU # # # (vypadající jako rýma,kdy se sliznice sna¾í vypudit # # # ne¾ádoucí slo¾ky hlenem), RTÙ (popukané jako pøi horeèce...), # NOSOHLTANU # # # a DÝCHACÍCH CEST (ka¹el, chrapoty, ztráta hlasu...), # # # OÈÍ (slzení, pálení, zánìty spojivek...), bolesti hlavy. Je to rychlá analýza, mo¾ná pøijdou dal¹í \"pecky\", # # z èeho¾ vyplývaj následjící bezpeènostní opatøení: - pøíli¹ intenzivnì nevìtrat, radìji se moc nezdr¾ovat venku, jen po nezbytnì nutnou dobu (dávno pryè jsou doby, kdy jsme øíkali o pobytu venku, ¾e jsme \"na èerstvém vzduchu\"). HLAVNÌ DÌTI!!! O¹etøovat rty a pøípadné poleptání poko¾ky nejlépe o¹etøit Rakytníkovým olejem pøípadnì mastnými bylinnými krémy nebo oleji. BEZ EFEKTU VYSYCHÁNÍ. Radìji NE heømánek (stahuje), ani gely, u¾ vùbec ne éterickými oleji èi dokonce synteticky parfémované krémy!!!! Detoxikace pøirozenou cestou mù¾e trvat asi týden, # # # otázkou ov¹em je, # # # jak dlouho budeme úèinkùm sopeèných plynù # # # a následnì èásticím podobnì drá¾divého popela vystaveni... Tolik pro rychlou první pomoc, dejte informaci i dál, # # # a» lidi nepanikaøí s epidemií a neba¹tí zbyteènì chemické léky, které nezaberou.... Mnoho ¹tìstí a intuice - bude nejspí¹ je¹tì hou¹»!!!!! Pìkné dny v plné pøítomnosti.

Jeník
17.05.2010 v 17:48
HONZO KOUKNI NA TOHLE - TO SE TO VYDÌLÁVAJÍ PENÍZKY: http://www.cassiophea.50megs.com/photo4.html

Petra
10.05.2010 v 17:19
Aha, omlouvám se, nejdøív jsem vlo¾ila, pak jukla na diskuzi :o))

Petra
10.05.2010 v 17:18
Dnes mi pøi¹lo tohle. Máte nìkdo zku¹enost, co je na tom pravdy? Zatím jsem to tu nena¹la. Ahoj kamarádi pøeposílám vám mail co jsem dnes dostal. Vede mì k tomu fakt, ¾e podobná pøíhoda se stala v mé rodinì. Pokud tento mail nepo¹lete dal¹ím tøem kamarádùm do tøí minut, nic se vám nestane, ani nebudete mít smùlu. Maximálnì se mù¾e stát, ¾e jednou, nìkdo, díky tomu, pomù¾e vám, nebo nìkomu jinému. Opravdová pøíhoda: Na jednom grilování Lenka najednou omdlela a spadla. Bylo jí nabídnuto zavolat záchranku, ale ona ka¾dého ubezpeèovala, ¾e je jí dobøe a ¾e se jí jen udìlalo ¹patnì kvùli svým novým nerozchozeným botám. I pøesto ¾e byla bledá a chvìla se, pomohli jí oèistit a posadili jí ke stolu s jídlem. Celý zbytek veèera byla Lenka v klidu. Pozdì veèer po grilování Lenky man¾el nato v¹em zavolal a oznámil , ¾e jeho man¾elka byla pøece jen hospitalizována. O hodinu pozdìji náhle zemøela. Pøi zahradní slavnosti toti¾ utrpìla mozkovou pøíhodu. Kdyby její pøátelé vìdìli, jak se dají rozpoznat znaky mrtvice, mohla Lenka je¹tì ¾ít! Nìkteøí lidé nezemøou hned, ale zùstanou odkázáni na pomoc druhých s vìdomím, ¾e jsou v beznadìjné a bezvýchodné situaci. Trvá jen 1 minutu si toto pøeèíst! Neurologové tvrdí, ¾e pokud se pacient dostaví nejdéle do 3 hodin od pøíhody, mù¾e být zachránìný. Tvrdí, ¾e trik je vtom nejen rozpoznat a správnì diagnostikovat mrtvici, ale i dopravit pacienta do 3 hodin k lékaøi, který mù¾e pomoci. Jak rozpoznat mrtvici: Nejlehèí metoda jak ji poznat, je komunikovat s posti¾eným takto: 1) poprosit ho, aby se zasmál - co¾ zøejmì nebude schopen 2) poprosit ho, aby øekl jednoduchou vìtu - mù¾e mluvit nesrozumitelnì a zmatenì 3) poprosit ho, aby zvednul obì ruce - co¾ mu nepùjde, anebo jen velmi tì¾ko 4) poprosit ho, aby vyplázl jazyk - pokud je jazyk pokøivený a kroutí se ze strany na stranu, je to znak mrtvice Pokud má posti¾ený problém vykonat alespoò jeden zhora vyjmenovaných krokù, je tøeba ihned zavolat záchranku! Jeden kardiolog tvrdí, ¾e pokud ka¾dý èlovìk, který obdr¾í tento email a po¹le ho dál alespoò dal¹ím 10 lidem, si mù¾e být jistý, ¾e bude zachránìn ( i díky nìmu) alespoò jeden lidský ¾ivot. Dennì nám pøichází tolik otravných a nic neøíkajících e-mailù, ¾e by jsme mohli aspoò jednou zaplnit sí» nìèím u¾iteèným, nemyslíte?

ist
22.04.2010 v 11:15
Objevuje se text lákavé nabídky ve ¹patné angliètinì: ----------------- TOTO JE POUZE za vasi pozornost. (Výkonný reditel a financní reditel) Hang Seng Bank Limited 83 Des Voeux Road, Central Hong Kong SAR E-mail:chanpkws@gmail.com TOTO JE POUZE za vasi pozornost. Je pochopitelné, ze byste mohla být trochu obavy, protoze nevíte, ale já jsem se lukrativní obchodní návrh spolecného zájmu se s Vámi podelit. Dostal jsem tvuj odkaz na muj dotaz na nekoho, kdo mi vyhovuje navrzené obchodní vztah. Já jsem pan Patrick KW Chan, výkonný reditel a financní reditel v Hang Seng Bank Ltd jsem skryté podnikání návrh pro vás. Budu potrebovat, abys mi bude asistovat pri vyrizování podnikatelský projekt z Hongkongu do vasí zeme. To se týká prevodu velkou sumu penez. Vse, co o této transakci musí být právne ucinit bez zádrhel. Prosím snazit dodrzovat velmi diskrétne ve vsech otázkách týkajících se této problematiky. Poté, co financní prostredky byly úspesne preneseny do vaseho úctu, sdílíme v pomeru, které mají být dohodnuty obema z nás. Budu radeji, kdybys ke mne na muj soukromý e-mailovou adresu (Email: chanpkws@gmail.com ) a nakonec po které jsem se vám poskytnout více informací o této operaci. Prosím, pokud nemáte zájem smazat tento e-mail a nebudou lovit me, protoze jsem uvedení svou kariéru a zivot mé rodiny jsou ve hre na této akci. Prestoze se odvázil se nic nezíská. Vase nejblizsí reakci na tento dopis ocení. Kind Regards, Pan Patrick Chan W. K. Email: chanpkws@gmail.com --------------- Rád bych vìdìl, co je to za teroristy!

lukas
05.02.2010 v 09:02
Prezil som, ale moc som toho nenaspal.

lukas
04.02.2010 v 16:01
tak, ak dnes vecer zomriem rukou 7 rocnej daisy z venezuely, alebo do 5 dni dostanem smrtelnu chorobu, preto ze som to odmietol poslat piatim dalsim ludom, budete mi chybat. Inak cloveka taketo spravy fakt nepotesia. Ale co uz, radsej jeden ako piati a viac..

kluzo
14.01.2010 v 12:58
Ach jo a pravdivý pøíbìh: nedivím se, ¾e man¾elka Petra dostala mozkovou pøíhodu, kdy¾ jejího man¾ela grilovali http://hoax.cz/img/smiles/8.gif

Michal
20.03.2008 v 12:18
Ach jo: Tohle je údajnì jeden z mála hoaxù, který informuje pravdivì.

Ach jo
19.03.2008 v 17:57
Informace, kterou by jste mìli poslat dál

Pravdivý pøíbìh:
Grilovali jsme v zahradì na¹eho pøítele Petra. Jeho man¾elka pøecházela zahradu, a najednou pøi chùzi upadla. Zdalo sa nám, ¾e se trochu tøese, zdvihli jsme ji, oèistili její odìv a podali ji èerstvé dobroty. Chtìli jsme zavolat pohotovost, tvrdila v¹ak, ¾e je v¹echno v poøádku, má jen nové boty a není v nich zvyklá chodit. Její mu¾ se vìnoval grilovaní. Veèer probìhl v dobré náladì, jen Petrova man¾elka byla nìjak zamlklá. Pøekvapilo nás, kdy¾ nám Peter zavolal, ¾e zavezl man¾elku do nemocnice. O 23.00 hodinì, tøi hodiny po na¹em odchodu zemøela.
Kdyby alespoò jeden z nás poznal základní symptomy mozkové pøíhody, mohla Petrova man¾elka je¹tì ¾ít. Nìkteøí nezemøou ihned, zùstanou dlouhé roky odkázani na cizí pomoc.
Za minutu se dozvíte dùle¾ité vìci:
Neurolog tvrdí, ¾e kdy¾ pøíjde pacient do tøí hodin k nìmu, je schopný mu pomoci odstranit následky mozkové pøíhody. Ne ka¾dý doká¾e diagnostikovat tuto chorobu a hned pøivézt pacienta do nemocnice.
Neurolog hovoøí o ètyøech dùle¾itých symptomech jak rozpoznat tuto nebezpeènou chorobu:

* Poproste èlovìka, aby sa usmál - nedoká¾e to

* Poproste ho, aby povìdìl celkom jednoduchou vìtu, napø.: Dnes je velmi pìkné poèasí - nedoká¾e to

* Poproste posti¾enou osobu, aby zdvihla nahoru obì ruce - nepodaøi se jí to úplnì, pøípadnì aby nìco napsala, pí¹e zmatenì

* Poproste ho (ji), aby vyplazil jazyk. Kdy¾ je jazyk stoèený, a nebo s ním mù¾e hýbat jen ze strany na stranu, je to té¾ jedno znamení mozkové pøíhody.

Kdy¾ má posti¾ená osoba jen jeden z tìchto ètyø symptonù, volejte pohotovost a oznamte va¹e pozorovaní.
Velmi dùle¾ité upozornìní: Po¹lete to va¹im známým, mo¾ná touto zprávou zachráníte jeden, nebo i víc ¾ivotù.

Bambus
06.02.2008 v 09:25
Pro caburro: No.. ona elektrina z Temelina je skutecne levnejsi (a hlavne ekologictejsi), ale bohuzel NE pro NAS !Oni ji totiz hlavne prodavaji VEN !Na netu lze najit stranku s online zobrazovanim toku energie pres hranice (a je toho opravdu hodne).Rakusaci se bouri mozna proto ze by chteli CEZ prinutit, aby jim prodaval levnejc (i tak to maj za pusu hajzlici), pac oni sami si dostatek energie vyrobit nedokazou (jaderna elektrarna ve Vidni se nedostavela).Akce "vypnuti" je ale z technickeho hlediska blbost (pripadne skody se dotknou spise vas, nez CEZu).To chce jit na ne jinak.Jak, to nevim, jsem technik, ne politik... :o(

Mirda
04.02.2008 v 18:38
TO: Bobina

je to okopírovanej èlánek z nìjakých zpráv. Pokud vím, tak se operátoøi chlubili, ¾e tohle èíslo radìji zablokovali.

Tak¾e na tvùj dotaz - informace je jaksi v základu pravdivá, ale teï u¾ asi neaktuální. A hlvnì co je to za BLBEJ NÁPAD KOPÍROVAT èlánky a rozesílat je mejlem !!!

Zkusil jsem najít zdroj, mely by to být Èeské noviny:
http://www.ceskenoviny.cz/kontakt/index_view.php?id=293424

bobina
04.02.2008 v 11:17
myslíte ¾e je hoax tohle?? dnes mi to pøi¹lo

Podvodníci prozvánìjí z drahého èísla, èekají odpovìï

# POZOR! Dùle¾ité!
#
#
#
# Na internetu se objevilo varování pøed telefonním èíslem +88213213039 -
# jeho
# prostøednictvím prý lidé mohou pøijít o nemalé peníze. Volání z uvedeného
# èísla bylo o víkendu zaznamenáno i na mobilech v Èesku. Tuzem¹tí operátoøi
# klienty varují, aby na podezøelé èíslo nevolali.
#
# "Mìl jsem pocit, ¾e neznámému ¹lo právì o to, abych zavolal zpátky," øekl
# jeden z posti¾ených. "Mùj telefon zazvonil jen dvakrát a vzápìtí se
# odmlèel.
# Nepøijatý hovor byl z èísla +88213213039. Kdy¾ jsem se pokusil volat
# zpátky,
# usly¹el jsem ale jen automatickou hlá¹ku v èe¹tinì a angliètinì, ¾e
# spojení
# nelze uskuteènit."
#
# Tuzemská Telefónica 02 zaznamenala prùbìhu dne¹ního odpoledne z uvedeného
# telefonního èísla nìkolik desítek volání, které byly smìrovány zákazníkùm
# spoleènosti, sdìlil mluvèí Telefóniky Vlastimil Sr¹eò.
#
# "Rozhodnì na¹im zákazníkùm doporuèujeme nevolat zpìt na neznámá volání ze
# zahranièí. V pøípadì, ¾e tato volání budou i nadále pokraèovat a jejich
# poèet se bude zvy¹ovat, jsme rozhodnuti toto èíslo v na¹i síti blokovat,"
# dodal.
#
# Mluvèí T-Mobile Martina Kemrová øekla, ¾e firma eviduje zatím dva pøípady,
# kdy její zákazníci mìli nepøijatý hovor z uvedeného èísla a zavolali
# zpátky.
# "Zákazníkùm doporuèujeme nevolat na neznámá èísla mimo ÈR," upozornila.
# Také
# T-Mobile uva¾uje o blokaci tohoto èísla v celé své síti.
#
# Drahý hovor pøes satelit
# Italská internetová firma MVPNetwork na svých internetových stránkách
# vybízí, aby telefonáty z èísla +88213213039 vùbec nebyly pøijímány. Podle
# MVPN pøedvolba +882 patøící mobilnímu operátorovi Thuraya z neupøesnìné
# arabské zemì znaèí, ¾e hovor je spojován pøes satelit, a pøijde tak
# dùvìøivého majitele mobilu na hodnì penìz.
#
# MVPN tvrdí, ¾e pøíjemce telefonátu pøes satelit se podílí na placení
# takového spojení. Podle èeských operátorù je ale pøijetí telefonátu
# zprostøedkovaného satelitem zdarma; prodra¾it se mù¾e a¾ zpìtné volání.
# Kupøíkladu minuta odchozího hovoru do Asie mù¾e stát a¾ stovky korun.
#
# Mluvèí èeských operátorù se shodují, ¾e spolehlivý recept jak v podobných
# pøípadech ochránit vlastní penì¾enku je jediný: vyvarovat se zpìtného
# volání
# na èíslo, které u¾ivatel mobilního telefonu nezná.
#
# Telefonáty z èísla +88213213039 se staly pøedmìtem internetových debat i v
# dal¹ích evropských zemích, napøíklad v Nizozemsku, Belgii a Rusku.
#

Andrea
17.01.2008 v 21:04
Dneska mi pøi¹el email - dáreèek z lásky.pps - je to i s obrázky koèek /téma otec a 5 letá dcera / my¹lenka,¾e se máme v¹ichni mít rádi a at se to roze¹le v¹em pøátelùm,které máme rádi.Hledala jsem to v databázi hoaxù a nena¹la to tam.Nepøi¹el podobný email nìkomu z vás?Abych si nenabìhla.Díky a mìjte se lidi

Vlo¾it pøíspìvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Pøíspìvky v diskusi jsou nezávislými pøíspìvky náv¹tìvníkù a ètenáøù serveru HOAX.cz a nemusí být v¾dy v souladu s názory provozovatele nebo osob pøímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemù¾e zasahovat do obsahu pøíspìvku, ale vyhrazuje si právo celý pøíspìvek odstranit, bude-li obsahovat urá¾ky, sprosté výrazy nebo pøípadnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáøe, ale za¹lete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbli¾¹ím mo¾ném termínu pøidán jako dal¹í verze hoaxu nebo jako úplnì nový hoax.

Na¹i partneøi

Týdny mediálního vzdìlávání - NA PRAVDÌ ZÁLE®Í
Projekt E-Bezpeèí
MANIPULÁTOØI.CZ
Internetem Bezpeènì
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NE©LAPE.CZ - NE©LAPE Vám poèítaè? Odvirování PC, zrychlení poèítaèe, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Náøadí, nástroje, pomùcky, no¾e, kvalitní rukavice

Podpoøte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv èeského webu

Doporuèujeme

ZvolSi INFO - Surfaøùv prùvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právì dnes
RigoloKids - kvalitní dìtské obleèení a doplòky z prémiových materiálù
Antivirové centrum
ER.cz - Pøesmìrování pro Vá¹ web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holièství, pánské kadeønictví v Tøebíèi
Vèelaøství ©paèek - kvalitní med a vèelí produkty
Jógové studio Marcel Tøebíè Havlíèkovo náb. 37
JÓGA TØEBÍÈ Jógové centrum v Tøebíèi.
Jóga s Pepou pro zaèáteèníky a pokroèilé