Rychlé vyhledávání

Reklama

Affiliated With Once Espana - Award Notification Final Notice (20120522)

První výskyt: 05.2012

Text hoaxu

Česká verze:

Jsme rádi, informovat vás o vydání ŠPANĚLSKÉ sázce loterie / mezinárodní propagaci programu pro rok 2012. Vaše e-mailová adresa vyvodila šťastná čísla 01-04-12-21-25-32, které následně vyhrála v loterii ve 3. kategorii. Ty byly proto schváleny pro paušální částku zaplatit £ 5.500, 000,00 pět milionů pět set tisíc Velké British Pounds pouze) v hotovosti připsána na soubor Ref. číslo EUR-891/7700p. To je z celkové ceny v hotovosti £ 100,000.000.00 (sto milionů Velké Britská libra jen) sdílené mezi mezinárodními výherců v této kategorii.

Your fondu je nyní uložena u finančního ústavu Royal Bank of odst. Kanada Londýn Velká Británie pojištěni na vaše jméno. Prosím na vědomí, že vaše tvrzení a číslo šarže jsou klíčem k finanční prostředky, vaše je, aby tyto důvěrné do vašeho tvrzení je zpracována a Vaše peníze poukázány na Váš účet, protože to je součástí naší protokol k zamezení dvojího tvrzením, neopodstatněné nebo s výhodou tohoto programu ze strany účastníků. Všichni účastníci byli vybráni prostřednictvím počítačového systému volební vedoucí od 25.000 jmen z Afriky, Asie, Evropy a Amerika jako součástí naší mezinárodní propagaci programu, který provádíme jednou za měsíc. Doufáme, že se část vaší výhry, budete se podílet na pomoc méně privilegované ve společnosti.

PLATBA ceny a NÁROKU

Pamatovat všechny finanční odměna musí být uplatněna do šesti (6) měsíce následujícího po tomto oznámení. Šest 6) měsíc, budou všechny finanční prostředky budou vráceny Ministerio de Economia Y Hacienda jako nevyužitá.

Níže uvedené jsou vaše identifikační čísla:

Číslo šarže: EUR-401/709p
Počet pinů: 811 Kč -23

Tato čísla spadají do umístění souboru Anglie. Naléhavě e-mailem vaše celé jméno a mobilní číslo / PIN / číslo šarže na náš důvěrník agent v Londýně přes jeho kontaktní údaje níže vyzvednou cenu.

Zámořské pohledávek nebo Exchange Online Platební jednotka
Spojit se s Dr. Brian Williams
Mobil: + 44 7700089639
Telefon +447024033630
Kancelář Fax: +447024063375
Adresa kanceláře: 300 Oxford Street London W1A1EX Velká Británie
E-mail: brianwilliam29@gmail.com
E-mail: brianwilliam29@gmail.com

Gratulujeme znovu od všech členů našeho týmu a děkuji za to, že součástí naší propagace program
Yours faithfully,
Mrs. Janet Hessian, Network Online Coordinator.

WARNING!!!!!
Do not tell people about your Prize Award until your money is successful handed over to you to avoid disqualification that may arise from double claim. You may also receive similar e-mails from people portraying to be other Organizations or Network Inc. This is solely to collect your personal information from you and lay claim over your winning



Slovenská verze:


Sme radi, informovať vás o vydanie ŠPANIELSKE stávke lotérie/ medzinárodnej propagáciu programu pre rok 2012. Vaša e-mailová adresa vyvodila šťastné čísla 01-14-17-20-24-47, ktoré následne vyhrala v lotérii v 3. kategórii. Tie boli preto schválené pre paušálnu sumu zaplatiť Ł 9.000, 000,00 deväť miliónov veľkých britských librách nielen) v hotovosti pripísaná na súbor Ref.číslo EUR-676/8700p. To je z celkovej ceny v hotovosti Ł 100,000.000.00 (sto miliónov Veľkej Britská libra len) zdieľané medzi medzinárodnými výhercov v tejto kategórii.

GRATULUJEME!!

Váš fond je teraz uložené vo finančných inštitúciách (Royal Bank of London Kanada) Veľká Británia poistení na vaše meno. Vezmite prosím na vedomie, že vaše tvrdenie a číslo šarže sú kľúčom k vašich finančných prostriedkov, sú vaše, aby tieto dôverné do vášho tvrdenie je spracovaná a vaše peniaze poukázané na Váš účet, pretože to je súčasťou našej protokol k zamedzení dvojitého tvrdením a neopodstatnené s výhodou tohto programu zo strany účastníkov. Všetci účastníci boli vybraní prostredníctvom počítačového systému volebnej vedúci od 25.000 mien z Afriky, Ázie, Európy a Ameriky ako súčasť našej medzinárodnej propagáciu programu, ktorý vykonávame raz za mesiac. Dúfame, že sa časť vašej výhry, budete sa podieľať na pomoc menej privilegované v spoločnosti.

PLATBA ceny a NÁROKU
Pamätať všetky finančná odmena musí byť uplatnená do šiestich (6) mesiaca nasledujúceho po tomto oznámení. Šesť 6) mesiac, budú všetky finančné prostriedky budú vrátené Ministerio de Economia Y Hacienda ako nevyužitá.

Nižšie uvedené sú vaše identifikačné čísla:

Číslo šarže: EUR-301/7700p
Počet pinov: 700 Sk -21

Tieto čísla spadajú do umiestnenia súboru Anglicka. Naliehavo e-mailom vaše celé meno a mobilné číslo / PIN / číslo šarže na náš dôverník agent v Londýne cez jeho kontaktné údaje nižšie vyzdvihnú cenu.

Zámorské pohľadávok alebo Exchange Online Platobné jednotka

Kontaktujte pána Alfreda Brunson
Mobil: + 44 7700089639
Telefón +447024033630
Kancelária Fax: +447024063375
E-mail: alfredbrunson@representative.com
Adresa kancelárie: 300 Oxford Street London W1A1EX Veľká Británia

Gratulujeme znovu od všetkých členov nášho tímu a ďakujem za to, že súčasťou našej propagácie programu

S pozdravom
Pani Janet vrecoviny, koordinátor siete online.

VAROVANIE!!
Nehovorte ľuďom o vašu cenu cenu, kým vaše peniaze úspešný odovzdané na vás, aby sa zabránilo diskvalifikáciu, ktoré môžu vzniknúť z dvojitej tvrdenia. Môžete tiež dostať podobné e-maily od ľudí zobrazovať ako ďalšie organizácie alebo siete Inc Toto je len zhromažďovať vaše osobné údaje od vás a položiť nárok na výhru.



Anglická verze:

Affiliated With Once Espana/Award Notification Final Notice

We are pleased to inform you of the release of the SPANISH SWEEPSTAKE LOTTERY/INTERNATIONAL PROMOTION PROGRAM for the Year 2012. Your email address drew the lucky numbers 01-14-17-20-24-47 that consequently won the lottery in the 3rd category. You have therefore been approved for a lump Sum Pay of Ł9.000, 000.00 Nine Million Great British Pounds Only) in cash Credited to File Ref number EUR-676/8700p. This is from A TotalCash Prize of Ł100,000.000.00 (One Hundred Million Great British Pounds only) Shared among International winners in this category.

CONGRATULATIONS!!!!
Your fund is now deposited with a financial institution (Royal Bank of Canada London) United Kingdom insured in your name. Please note that your claim and batch number are the key to your funds, your are to keep this confidential until your claim has been processed and your money remitted to your account as this is part of our protocol to avoid double claiming or unwarranted taking an advantage of this program by participants. All participants were selected through a computer ballot system drawn from 25,000 names from Africa, Asia, Europe and America as part of our international promotion program that we conduct once in a month. We hope with a part of your prize, you will take part in assisting the less privileged in the society.

PAYMENT OF PRIZE AND CLAIM
Remember all prize money must be claimed within Six (6) Month of this notice. Six 6) Month, all funds will be returned to the Ministerio De Economia Y Hacienda as unclaimed.

Stated below is your identification numbers:

Batch Number: EUR-301/7700p

Pin Number: EUR -21 700

These numbers fall within the England Location file. Urgently email your full name and mobile Number/Pin/Batch number to our fiduciary agent in London via his contact details below to claim your prize.

Overseas Claims/Exchange Online Payment Unit

Contact Mr. Alfred Brunson
Mobile: + 44 7700089639
Telephone +447024033630
Office Fax: +447024063375
Email: alfredbrunson@representative.com
Office Address: 300 Oxford Street London W1A1EX United Kingdom

Congratulation again from all members of our staff and thank you for being part of our promotion program

Yours faithfully,
Mrs. Janet Hessian, Network Online Coordinator.
---------------------------------------------------------------------------------------------
WARNING!!!!!
Do not tell people about your Prize Award until your money is successful handed over to you to avoid disqualification that may arise from double claim. You may also receive similar e-mails from people portraying to be other Organizations or Network Inc. This is solely to collect your personal information from you and lay claim over your winning.






Grafický vzhled české verze - s největší pravděpodobností strojový překlad

Grafický vzhled slovenské verze - s největší pravděpodobností strojový překlad

Grafický vzhled anglické verze
Jak to celé funguje:
Uživatelům je rozeslán e-mail, že vyhráli vysokou cenu v mezinárodní loterii. Do údajného slosování se dostali například výběrem e-mailových adres z celého světa a právě ta jejich vyhrála. Většinou bývá doporučeno, nikomu se o svém štěstí nezmiňovat (dotyčný by pak zjistil, že není jediný). Když se šťastlivec o svoji výhru přihlásí, dozví se kromě gratulace, že musí před vyplacením výhry zaplatit manipulační poplatek ve výši několika desítek až tisíce EUR. Tento poplatek samozřejmě není možné strhnout z vyplácené výhry.
Nikde nemá zaručeno, že po zaplacení poplatku výhru obdrží.

Dalším možným způsobem, jak vylákat peníze z nachytaných lidí je zneužití tzv. žlutých linek, kdy údajný výherce je nucen z důvody získání informací o výhře zavolat na čísla se zvláštním tarifem. Než se automat na druhé straně "vypovídá", naskakují poplatky za telefon ve výši až několika stovek korun.

Podrobné informace najdete v kapitole Co jsou to podvodné loterie.

Buďte opatrní!
Internet je obrovským zdrojem svobodných informací, ale tato svoboda zároveň dává mnoha podvodným živlům velký prostor pro vyvíjení různých podvodných aktivit.

Adresa stránky: http://www.hoax.cz/loterie/affiliated-with-once-espana---award-notification-final-notice-20120522/
Alternativní odkaz: http://www.hoax.cz/index.php?section=loterie&action=hoax_detail&id=1217

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé