Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse : Zlodìj v tramvaji


Laca
07.02.2005 v 15:13
To: Harvester
jednoducha odpoved: Naprosto v pohode! On totiz neni digital jako digital. Jak psal nize Tom, s kvalitni technikou jde i mnohem vice :-)

Harvester
31.01.2005 v 08:57
Chacha!! Vy jste vazne naivni! To si vazne myslite, ze nekdo udela tak dobry zaber (skoro zadny krivy uhel) na takovou citlivost (3200) bez zrna?? Nejdriv se mrknete na nejaky fotky z digitálu a pak tomu nebudete vìrit. Vesmír a lidská blbost...

Karlos
24.01.2005 v 22:30
Bøé»o, podle toho co pí¹es, se ani nedivím, ¾e tì okradli a asi ti ani nepomù¾e hromada podobných hoaxù. Ty si toho èlovìka bude¹ pamatovat anebo bude¹ mít u sebe poøád jeho fotku? Ne¾ si ho porovná¹ okrade tì jeho komplic a nebo nìkdo jinej a pak se mù¾e¹ jít zase sem vyplakat.
Pro mnì je ten mail akorát na dvì vìci, pro¾e pochybuju, ¾e ten parchant pojede krást 120 kiláskù za Prahu, kde si ho taky mù¾u pamatovat proto¾e jsem ten mail dostal pìtkrát a narozdíl od tebe uva¾uju reálnì a proto tìm ubo¾ákùm, co mi tu blbost poslali rad¹i ani nenadávám.
Opìt jsem je odkázal sem, ale po pøedchozích zku¹enost mi stejnì za chvilku po¹lou jinou blbost znova.

Bøetislav Èerník
18.01.2005 v 13:48
To Martina a redaktor.
Nevím jak Vy, ale já budu docela rád, ¾e jsem tu fotografii vidìl, a¾ ke mne pøistoupí v tramvaji tato dotyèná osoba. Bohu¾el policie s kapesními zlodìji v podstatì nic nedìlá a 99% lidí v tramvaji s klidem pøihlí¾í okrádání jak p¹trosi co strkají hlavy do písku. U¾ mne stejným zpùsobem také jednou okradli a nebylo to nic milého a pøí¹tì se to mù¾e stát zrovna tak Vám. Pøemý¹lejte o tom tro¹ku ne¾ zaènete plácat nesmysly.
PS. A k tomu probuzení. A budete se vùbec sama schopna ubránit takovému zlodìji, kdy¾ budete unavená a takovýhle "zlodìjíèek" s klidem vytáhne kudlu.....

Tom
18.01.2005 v 13:18
No s tím osvìtlením v tramvaji opravdu problém není pokud máte klvalitní Digi zrcadlovku, svìtelný objektiv jako f1,8, a nastavíte si nejvy¹¹í citlivost èipu... napø ISO 3200 ... ;-)

Jaromir Novosad
18.01.2005 v 13:16
Takze, kde zacit. Je to muj pribeh, ktery se stal. Odehral se v Praze mezi zastavkami Vodickova a Vaclavske namesti.
Fotografii jsem poslal Policii CR, Dopravnim podnikum a take jsem ji nechal uverejnit v deniku Blesk. Dale jsem ji rozeslal e-mailem jako varovani pred timto clovekem, protoze se mi nelibi pristup nekterych lidi "Nevidim, neslysim, mlcim..." S timhle pristupem se proste nesmirim!
Ted ke komentarum:
1. jedna se o linku tramvaje c. 3
2. v tramvaji jsem nebyl sam, okolo sedici lide se otaceli zady, aby nic nevideli :-/
3. osvetleni v tramvaji stacilo pri zvyseni citlivosti na 3200, cas 1/160, clona 3,5, ohn. vzdal. 80... z cehoz vyplyva, ze blesk nebyl potreba
4. aktivovany BW rezim zustal z predchoziho foceni, kde byl BW rezim vhodnejsi. Nevim, co k tomu je k nepochopeni...
5. Ano, mluvi se o tom vsude, ale kdyz se neco takoveho deje, tak to okolo sedici, stojici lide stejne prehlizeji, protoze se jich to "netyka". Navic se nikdy nemluvi konkretne. Tady to je zcela konkretni.
6. Panovi se nic neztratilo. Kdyby ten zlodej cokoliv vytahoval z kapsy, tak bych to take zaznamenal a jako dukaz by to bylo jako jeste padnejsi argument, nemyslite? Teprve potom bych vyrazneji zasahl. Nastesti na Vaclavaku pristoupilo dost lidi a on toho nechal, tak jsem v klidu vystoupil s tim panem a ukazal jsem mu tu fotku. Vubec nebyl prekvapeny a rikal, ze uz ho jednou takhle okradli, a proto si dava vsechny dulezite veci na telo.

paia
18.01.2005 v 12:35
jedno vim jiste, neni to hoax a policii to predano bylo, fotil to muj znamej.

Martina
17.01.2005 v 18:19
Souhlasím s redaktorem - proè tohle posílat mailem? Proè to dotyèný nepøedal policii? A prokristapána, proè nevzbudil spícího pána, aby se bránil? To se jako díval, jak mu nìkdo i pøes varování leze do kapsy a nìco mu bere??? Pokud je to opravdu skuteèný pøíbìh, pak je autor fotografie a e-mailové zprávy nezodpovìdný a hází zodpovìdnost na ostatní...

Tomik 11
17.01.2005 v 14:51
Melo by se asi jednat o Prahu protoze:
1.na lince 3 jezdi tento typ tramvaji (kloubova)
2."cvakatko" na listky vypada take z Prahy
3.trojka jezdi kolem podolskeho bazenu
Ale presto pochybuji, ze ej to pravda

Vlo¾it pøíspìvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Pøíspìvky v diskusi jsou nezávislými pøíspìvky náv¹tìvníkù a ètenáøù serveru HOAX.cz a nemusí být v¾dy v souladu s názory provozovatele nebo osob pøímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemù¾e zasahovat do obsahu pøíspìvku, ale vyhrazuje si právo celý pøíspìvek odstranit, bude-li obsahovat urá¾ky, sprosté výrazy nebo pøípadnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáøe, ale za¹lete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbli¾¹ím mo¾ném termínu pøidán jako dal¹í verze hoaxu nebo jako úplnì nový hoax.

Na¹i partneøi

Týdny mediálního vzdìlávání - NA PRAVDÌ ZÁLE®Í
Projekt E-Bezpeèí
MANIPULÁTOØI.CZ
Internetem Bezpeènì
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NE©LAPE.CZ - NE©LAPE Vám poèítaè? Odvirování PC, zrychlení poèítaèe, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Náøadí, nástroje, pomùcky, no¾e, kvalitní rukavice

Podpoøte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv èeského webu

Doporuèujeme

ZvolSi INFO - Surfaøùv prùvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právì dnes
RigoloKids - kvalitní dìtské obleèení a doplòky z prémiových materiálù
Antivirové centrum
ER.cz - Pøesmìrování pro Vá¹ web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holièství, pánské kadeønictví v Tøebíèi
Vèelaøství ©paèek - kvalitní med a vèelí produkty
Jógové studio Marcel Tøebíè Havlíèkovo náb. 37
JÓGA TØEBÍÈ Jógové centrum v Tøebíèi.
Jóga s Pepou pro zaèáteèníky a pokroèilé