Rychlé vyhledávání

Reklama

Diskuse : Únos dětí v obchodním domě


Mia
08.11.2010 v 14:20
pozrite si pls toto ... sirenie takychto poplasnych sprav? tak na paragrafpre toho, kto to takto siri dalej ... o co ide? aby ste mali strach ... je toho plny net - preco nie Tv a media? Keby sa nieco podobne stalo ci uz v CZ alebo na SK, myslite, ze by to nedali v spravach??? Nepodcenujem fakt, ze treba davat pozor na deti maximalne a na tie zivsie ani nehovoriac ... ale sirit strach a paniku? Nie je dost veci, ktore nam sposobuju akysi nepokoj? Ktore musime denne riesit a zaroven byt oporou svojej rodine, blizkym a priatelom? pozrite si pls toto .... http://pocitace.sme.sk/c/2712465/na-internete-koluje-sokujuci-mail-o-zmiznutom-dietati.html

Jeanette
08.11.2010 v 09:07
mne to pripada ako vymysel ved ak sa stalo tolko pripadov a zakazdym to dieta nasli na zachode tak uz pri dalsom hladani mali rovno hladat ma zachodoch a ti unoscovia by museli mat nervy zo zeleza ak vy riskovali najprv premenu na zachodoch myslim ze skor by to dieta vzali von do auta ako na zachod

Únia mužov rodín
01.11.2010 v 20:52
Únosy detí se dějí.Součástí rozvodovosti je i únos dítěte otci. Naopak je to zřídkavý jev a to hned otce pŕepadne únosová mafie a ďítě mu urvou z náručí a jeho šoupnou do kriminálu. Na unesených dětech se často dělají pokusy. Hromadné - izolováním dětí od otce individuální - viď u rozvedene matky Maurerové. Duležité ale je, že pravdu a nebo fámy unesených dětí se šírí záměrně z dúvodu, aby matky strašili děti \"zlými\" muži, a devčátka se vyvýje v strachu z mužú a k lásce k \"dobrým\" ženám - lesbičkám. Jsou i mimovládní organizace, které dokonce za šíření takových příběhu jsou placené New age, Sorosem a pod. Verim, ze v této zvrácené dobe, kdy ženy vládnou pod vedením státních a globálních pasáku ze vás potesi alespon moje ceskoslovenscina :

jackiea1
26.10.2010 v 17:34
Nechápu, proč někteří tvrdí, že tohle se stát nemůže. Od té doby co je ČR otevřená světu, hranice nejsou hlídané, tak je to pro ty úchyly tak jednoduché. Jsem čerstvá mamča 6-ti měsíční holčičky. A tohle se všechno děje v USA, tak proč si všichni myslíte, že u nás se to nestane. Nikomu to nepřeji, ale jsem od Zlína a taky tady kolují zvěsti, že na zlínsku se tohle stalo už nemíň 2x. Stačí jen maličká sekundová nepozornost a dítě je fuč. Opravdu si všichni dobře hlídejte své děti!!!!!!!!!!!!

Patricius
19.10.2010 v 19:07
Ale vždy unášajú iba dievčatká. Viete prečo? Lebo vždy ide o pedofilných únoscov a to je to najhoršie čo sa môže stať dieťaťu. Takých treba zabíjať! A nie len zatvoriť na 3 roky a potom pustiť! Však spraví zas to isté. A čo sa týka toho unášania. Ja keď budem mať dieťa, myslím dievčatko, lebo tie ako vidím stále miznú, lebo sú pre únoscov vzácnejšie než chlapček, tak ja jej dám na krk nejaký pekný prívesok, alebo náramok na ruku to je jedno čo a v tom bude skrytý čip. Mne je jedno koľko to bude stáť, hlavne aby sa mi potom dieťa vrátilo späť! A podľa toho čipu zamerajú polohu. Funguje to vlastne ako GPS. Ale keď budem mať dieťa tak z neho nespustím oči ani na sekundu, lebo to je to najvzácnejšie čo rodič má..

Enzo
11.10.2010 v 12:18
V trenčianskom Tescu mi svojho času jedna upratovačka bohorovne tvrdila, že toto sa stalo u nich na záchodoch :)

Lisatko
29.09.2010 v 13:56
Souhlasim se vsemi, je to kravina, kravina, kravina a chci znat ty voly, co to vytvareji!

Lucie
24.08.2010 v 13:12
Tak dnes se opět, po několika letech tento hoax objevil teké u mne ve schránce :)

marge
23.07.2010 v 19:28
Jo teď s tím přišla moje ségra na FB. Prý se to stalo kamarádce její kamarádky. :D :D :D

rennee
13.07.2010 v 18:23
Lidé se někdy chovají jako zvířata, tomu by se dalo věřit, ale: Když se skutečně ztratí dítě, je toho všude plno a televize se předhání v tom, která přinese aktuálnější informace z pátrání (viz např. poslední případ na Slovensku u řeky Váh). Tzn. kdyby se to únoscům někdy skutečně povedlo, muselo by něco o pátrání být v TV (což osobně nepamatuju). Jestli ty děti ale vždycky někdo nakonec na tom wc našel, museli by mít únosci neskonale velkou vytrvalost, aby to pořád opakovali dokola, ne?

Jirka
11.05.2010 v 15:30
Byly by toho plné noviny. To ovšem neznamená, že si nemáme hlídat děti. Cožpak je málo opařených, utopených a občas i úchyláky zavražděných dětí?

Anička
27.04.2010 v 08:27
Nedávno jsme se o tom bavili s kamarádkama. Jedna říkala, že někde v Praze zatáhli školačku do černého auta a ona se jim vysmekla a utekla. Já říkám, jesli to není hoax, a prý ne že to četla na internetu. Pak přišla řeč i na tyto únosy. Jedna maminka prý má kamarádku v Globusu a ta byla přímým účastníkem tohoto únosu.Když jsem oponovala že není možné holit nebo barvit dítěti hlavu na záchodě plném lidí dostala jsem odpověď, že některé děti jdou s každým a do kabinek není vidět. Tak a teď mi řekněte jak jsem měla zareagovat. Tato odpověď mě tak dostala že jsem nebyla schopná odpovědi.

ivysek
16.04.2010 v 23:53
chichi, a ještě k tomu koluje od roku 2005

ivysek
16.04.2010 v 23:52
Hele a jak mám asi přesvědčit ty kozy na pískovišti, že je to blbost? Že když mi tenhle mail přišel třikrát v češtině, dvakrát ve slovenštině, z toho bylo v každém dítěti dva, tři, čtyři, deset a dvanáct let, stalo se to v Praze, v Ostravě, na Slovensku, stalo se to nejlepší kamarádce kamarádky tety sestřenice mojí mámy...? Na Nově vysílají každý prd a tohle by se tam neobjevilo? Když se mi syn ztratí za regálem v Bille, taky hned neblokují automatické dveře :-) A ta káča mi řekne: mně to přišlo, já tomu věřím... (no nepraštili byste ji??)

Velký zlý Únosce
23.06.2007 v 19:10
Amatéři. To když já a moje banda čórujeme děti, tak je strčíme pod bundu po horkém dni stráveném během po ploché dráze, tím ušetříme za drogy, pak jim řekneme, že se nám nelíbí jejich účes (až v autě samozřejmě), tak se nechají obarvit. Najímám jistě jenom profesionální vizážisty, protože když už musím jít tak daleko do obchodu a dat ty šílené prachy za barvu a hadry, tak ať to dítě aspoň vypadá. Potom je nalepíme zespodu na auto s igelitovým pytlem a šnorchlem na hlavě (aby si neporušily účes) a převezeme přes hranice. Taky každý kupuje jen od nás. Naše děti jsou ty nejlepší a nejhezčí.

Andy
18.05.2007 v 20:05
Sice to tu nidke není uvedeno, ale pochybuju že by to dítě hledali půl hodiny nebo jak ty barvy na hlavu musí dlouho působit a že by si nikdo nevšiml, že barví dítěti někde někdo hlavu v obchoďáku :-))

Sargeras
31.05.2006 v 12:23
No hej, uz je to raz tak. Ale ked bol moj spoluyiak raz v tescu, velmi pobozni clovek, zrazu ho chytil SBSkar a odvliekol niekam dozadu, ze vraj daco ukradol.Nasli ho az o tri dni.mal hlavu vyholenu dohola, iba na temene mu nechali kratke vlasky prefarbene na ruzovo v tvare srdiecka a natrhnutu rit. No ,jemu to sice nevadilo,lebo je aj tak teply, ale co keby sa to stalo VAM?????! tak si racej davajte pozor na zlychb ujov s trickom SBS.Mozno to dokonca bani bebol ozajstny SBS kar, ale prisera z vesmiru, ktora potrebovala zistit presne zlozenie hovna. A este som pocul, zr oni(tie prisery) to hovno potom pouzivaju ako liek proti strasnej vesmirnej infekcii, ktoru ak nezastavia u nich, prejde aj k nam, takze prosim, darujte hovno pre............

C.
21.05.2006 v 19:50
Presne takyto scenar (akurat na konci bolo mrtve dievca) bol ako motiv v jednej casti serialu CSI Miami (co by aj sedelo so zacatim kolovania tohoto hoaxu).

Asi ma nejaky Tv divak prilis bujnu fantaziu...

C.

mx
18.05.2006 v 14:05
je logicke, ze by dievcatko prezliekali, strihali a farbili jej vlasy v obchodnom dome.. a je viac menej iste, ze by uurcite uzavreli vsetky vychody len preto, ze sa stratilo dieta.. to by neurobili ani keby sa tam stala vrazda..

andre_z
16.05.2006 v 11:49
Presne tak....uz vidim obchodni centrum, ktere po ztrate ditete. Uzavre vsechny vchody.

Max
15.05.2006 v 08:57
Logika: Neznám v ČR žádné obchodní centrum popisované velikosti, kde by kvůli ztracenému dítěti okamžitě uzavřeli vchody.

Mirek
14.05.2006 v 22:58
TO: paranoja mum
Dovolím si s Tebou nesouhlasit, je to stejný jako v tý pohádce o pasáčkovi.

Poprvé volal "Pomóc vlk!" a lidi mu přiběhli na pomoc. Když zjistli, že si z nich dělal legraci, tak mu hrozně vynadali.
Pak znovu volal "Pomóóóc vlci!" a lidé mu znovu přiběhli na pomoc. Když zjistili, že to byla opět legrace, tak pasáčka zbyli.
Najednou přiběhli opravdoví vlci a pasáček volal o pomoc, ale všichni se na něho vykašlali a smečka vlků roztrhala ovce i pasáčka.

Takže si můžeme e-mailem posílat různé hlouposti, co se staly kamarádce mámy mý nejlepší kamarádky a až se něco stane, pak tomu stejně nebude nikdo věřit.

Na druhou stranu, pokud by se něco podobnýho opravdu stalo, byla by toho plná televize, zejména ty "komerční" by si něco podobnýho nenechaly ujít a lidi by se to stejně dověděli i bez zbytečných mejlů.

paranoja mum
14.05.2006 v 10:09
mozno je to hoax, ale mozno sa take veci naozaj deju, takze lepsie si precitat hoax a dat si pozor ako sa nad tym zasmiat a potom nieco take zazit na vlastnej kozi, no nie?

chytra
11.05.2006 v 11:06
chytrak, pretoze chcu biele deti, nie ciganske

Fantomas
10.05.2006 v 22:15
To znám. Ta holčička jsem totiž já.

shinley
05.05.2006 v 16:59
Tohle vim to se několikrát stalo v praze v ikee a někde na letnanech !!

kaja
21.04.2006 v 13:53
proč tu neni komentář?

Kristýna
14.01.2006 v 18:06
Ježiš, co je tohle za hovadinu???

chytrák
01.11.2005 v 14:40
proč kradou děti když jich jsou plný dětský domovy - nechápu...

Jitka Szokalová
04.10.2005 v 10:12
Verze 3: Ahoj všichni.



Včera jsem se dozvěděla dost příšernou historku.



Moje kamarádka byla se svou dvouletou dcerou v IKEE, když náhle spustil poplach a celý objekt byl uzavřen, aby nikdo nesměl ven ani dovnitř. Celá akce vznikla proto, že jedné mamince se ztratila malá blonďatá holčička, která už běhala a maminka ji na chvilku spustila z očí a za okamžik už ji nemohla najít. Holčičku hledali, hledali, až ji našli na pánských záchodcích, lehce oblblou, v chlapečkovském oblečení a s vlásky obarvenými načerno. Díky duchapřítomnosti matky, která tímto způsobem zalarmovala ochranku objektu se zřejmě únosce polekal a prchl. Jinak by si asi nikdo nevšiml černovlasého chlapečka, když by hledali blond holčičku.



Prosím, pošlete to dál nebo informujte své známé s malými dětmi, ať je nikdy nespouštějí ani na vteřinu z očí, aby se šance zlodějů dětí alespoň trochu snížily.

Vložit příspěvek do diskuse

















Jméno:
E-mail:
Text zprávy:
Potvrzovací kód:
 
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.

Naši partneři

Týdny mediálního vzdělávání - NA PRAVDĚ ZÁLEŽÍ
Projekt E-Bezpečí
MANIPULÁTOŘI.CZ
Internetem Bezpečně
Konference SECURITY
Hustej INTERNET
NEŠLAPE.CZ - NEŠLAPE Vám počítač? Odvirování PC, zrychlení počítače, ...
Viry.cz
PARANOIA.CZ
AVAST!
Check Point
Safer Internet
ToolStore - Nářadí, nástroje, pomůcky, nože, kvalitní rukavice

Podpořte nás

Bitcoin:
Bitcoin: 183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn
Bitcoin adresa:
183jkMBfXdzYzK93vUPmrchohjLtLb3sDn

Ikona pro Vás

HOAX.cz

Hoax.cz je archivován

WebArchiv - archiv českého webu

Doporučujeme

ZvolSi INFO - Surfařův průvodce po internetu
No More Ransom! Dekryptovací nástroje.
Právě dnes
RigoloKids - kvalitní dětské oblečení a doplňky z prémiových materiálů
Antivirové centrum
ER.cz - Přesměrování pro Váš web zdarma
CZilla
soom.cz
IMPROVE ACADEMY s.r.o.
Holičství, pánské kadeřnictví v Třebíči
Včelařství Špaček - kvalitní med a včelí produkty
Jógové studio Marcel Třebíč Havlíčkovo náb. 37
JÓGA TŘEBÍČ Jógové centrum v Třebíči.
Jóga s Pepou pro začátečníky a pokročilé