Diskuse : RPG - faktura a seznam výrobků (20170127)
AnnaD
31.01.2017 v 09:31
Pokus o otevření proběhl tak asi kolem osmé ráno včera (30.1.). Občas se ke mně totiž dostanou i podnikové maily co mi nepatří a tak jsem ho otevřela. Kontrolu jsem udělala už tak za hodinku nebo i spíš.
Josef pro AnnaD
31.01.2017 v 06:49
V současné době snad ano, ale je otázka, jak byl úspěšný v době pokusu otevření souboru.
Doporučuji provést kontrolulu počítače, případně se obrátit na odborníka ve Vašem okolí.
AnnaD
30.01.2017 v 09:41
Omlouvám se, to měl být dotaz. Jsem z toho trochu vedle.
AnnaD
30.01.2017 v 09:40
Dobrý den.
Skočila jsem na špek skokem přímo výstavním.
Mám antivir jenom AVG free. Je schopen ten fujtajbl zjistit.
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.