Diskuse : Zveme vas na velke firmy (20110930)
dana
26.09.2011 v 10:26
Tak tohle mi došlo dnes ráno. Je to hrozné, protože mnozí z nás , kteří jsou nezaměstnaní, tak na ty je to pěkný podvod, ještě , že jsem se na to podívala. Díky za upozornění
Zrzek
26.09.2011 v 08:10
Nam to prislo dnes do firmy, adresovano z Czech airlines. Text naprosto stejny. Ale je to fakt pruhledny, navic chtit 1000 Eur ...
rad
25.09.2011 v 19:53
Už mi to přišlo z několika adres z celého světa pod názvy Agent ve velke spolecnosti a Prace se slusne mzdy. Domnívám se, že se nenajde nikdo tak slaboduchý, aby tomu uvěřil.
Příspěvky v diskusi jsou nezávislými příspěvky návštěvníků a čtenářů serveru HOAX.cz a nemusí být vždy v souladu s názory provozovatele nebo osob přímo spojených se serverem HOAX.cz
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.
Provozovatel serveru HOAX.cz nemůže zasahovat do obsahu příspěvku, ale vyhrazuje si právo celý příspěvek odstranit, bude-li obsahovat urážky, sprosté výrazy nebo případnou reklamu.
Pokud jste dostali upravenou verzi hoaxu, nevkládejte ho, prosim do, komentáře, ale zašlete na adresu info@hoax.cz, kde bude v nejbližším možném termínu přidán jako další verze hoaxu nebo jako úplně nový hoax.